Aanbod

Bootcamp

De BOOTCAMP lessen vinden buiten plaats, in het Naarderbos en in de Naarden Vesting. Een super mooie plek om aan de slag te gaan. In kleine groepen werk je aan je conditie, spierkracht en algehele fitheid.
De lessen variëren, zodat je lichaam telkens ‘geprikkeld’ wordt. In deze les werken we met o.a. eigen lichaamsgewicht, battleropes, kettlebells en sandbags. Het mooie van deze lessen is, dat iedereen, ongeacht niveau, mee kan doen. Er is veel aandacht voor de juiste uitvoering.
BOOTCAMP is een heerlijke work-out waar je telkens nét iets meer uit jezelf kunt halen.

Personal Training

Wil jij één op één aan de slag? Dan kunnen wij jouw wensen bespreken en hier een trainingsplan op maken. De lessen duren, in overleg, een uur.
Ik zorg ervoor dat wij samen komen waar jij wilt zijn!
De PERSONAL TRAINING is inclusief voedingstips.

Kickboksen

Wil je in een veilige omgeving leren kickboksen of een uurtje ‘padsen’? Dan ben je ook bij B-BASED aan het goede adres.
Met kickboksen leer je stoten, trappen, aanvallen, verdedigen maar vooral wat jouw lichaam kan! Naast het verzorgen van kickbokslessen, op meerdere locaties, heb ik deze sport op B- klasse niveau beoefend.

img_9050

img_9051

Mylogenics

Veel mensen hebben last van beperkingen in bewegingsuitslagen en /of verklevingen. Ik kan je hierbij helpen, d.m.v. een speciale behandeltechniek waarbij ik de verklevingen kan verhelpen.

Small Group Training

De Small Group Trainingen zijn met Min. 4 - Max 8 personen. Je traint op jouw eigen niveau in de studio.

Wil jij sterker en fitter worden? Beter in je vel  zitten ? Train dan met deze lessen mee, onder begeleiding van een personal trainster.

IMG_4934

Bootkick

Nergens anders worden deze lessen gegeven! De BOOTKICK lessen zijn buiten, in kleine groepen. Je leert hier kickboksen, in een veilige en zeer laagdrempelige omgeving. Materiaal is aanwezig en we maken ook gebruik van padsen en trapkussens. Heb je altijd al willen leren kickboksen, maar is de stap om een ‘echte dojo’ in te stappen te groot…? BOOTKICK by B-BASED biedt de uitkomst.

--tijdelijke stop --

 

PowerMom training

De PowerMom trainingen zijn speciaal voor zwangere- en postnatale vrouwen. 

Wil jij fit en sterk, maar onder goede begeleiding, jouw zwangerschap door, zonder dat je oefeningen doet die niet goed zijn voor je rug, bekken, buik en kindje? Doe dan mee. 

De trainingstijd is op maandag van 19:30 - 20:30

Tevens kan ik jou goed helpen met het herstel van een diastase, urineverlies of navelbreuk, na de zwangerschap.

Logo_Powermom

Prijzen

Bootcamp/Outdoortraining: losse les á € 10.- – of 9x voor € 75.-

Small Group Training: vanaf € 10.-

Personal Training, Bootkick & Kickboks lessen: op aanvraag